« Culinare »

Prune

Retete SFATURI CULINARE Pentru supe sau ciorbe...

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

Pentru supe sau ciorbe... Imprimare Email

Carnea se pune pe foc in apa rece. Abia dupa ce da in cateva clocote si ati adunat toata spuma, se adauga si legumele. Daca nu ati fost "pe faza", apa a clocotit si spuma nu mai pluteste la suprafata, adaugati apa rece.

Cand doriti sa faceti supa sau ciorba de pasare, adaugati la fiert si sare. Daca vreti doar sa fierbeti carnea pentru a o folosi in alte preparate, nu puneti sare, caci sarea elimina gustul, din carne.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009 14:54
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare