« Culinare »

Prune

Retete SFATURI CULINARE Pastrare gutuie

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

Pastrare gutuie Imprimare Email
Scris de Cornelia Colcer   

Se culeg toamna tarziu (octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau pe dulap la temperatura camerei, pana cand se ingalbenesc. In aceasta perioada, miezul devine mai tare si astfel nu se va terciui la fiert. Daca se pastreaza prea mult gutuile se pateaza, miezul capatand culoare maro.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009 14:49
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare