« Culinare »

Prune

Retete SFATURI CULINARE Asa pastrezi carnea de porc si de pui

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

Asa pastrezi carnea de porc si de pui Imprimare Email
Scris de Bucatarul   

Puneti cate o felie de carne de porc sau de pui la congelat in cutie de plastic. Peste carne turnati un piure de nectarine amestecat cu putin ulei. Astfel pastrate, bucatile de carne se fragezesc si primesc o aroma deosebita care se pastreaza si dupa dezghetare si preparare.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009 14:54
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare