« Culinare »

Prune

Retete SFATURI CULINARE

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

Sfaturi din domeniul culinar

........................................................................................................................................

Filtru titlu     Arată # 
Nr. Titlu articol Autor Afişări
11 Pastrare vinete Anisoara Ionela 1519
12 Supele crema... 1457
13 Prepararea ficatului Andreea Bota, Craiova 1837
14 Secretul fripturii la cuptor Bucatarul 1684
15 Secretul gustului la supa de pasare Bucatarul 1611
16 Pentru supe sau ciorbe... Mirabela Enache, Targu Jiu 1377
17 Inainte de prepararea carnii de pasare... Bucatarul 1459
18 Asa pastrezi carnea de porc si de pui Bucatarul 1403
19 Preparare morcovi Bucatarul 1391
20 Secretul unui gratar reusit Fredy Seiller, Timisoara 2674
 
« ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit »
Pagina 2 din 2

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare