« Culinare »

Prune

Retete SFATURI CULINARE

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

Sfaturi din domeniul culinar

........................................................................................................................................

Filtru titlu     Arată # 
Nr. Titlu articol Autor Afişări
11 Pastrare vinete Anisoara Ionela 1742
12 Supele crema... Cristescu Giorgiana 1752
13 Prepararea ficatului Andreea Bota, Craiova 2072
14 Secretul fripturii la cuptor Bucatarul 2008
15 Secretul gustului la supa de pasare Bucatarul 1855
16 Pentru supe sau ciorbe... Mirabela Enache, Targu Jiu 1615
17 Inainte de prepararea carnii de pasare... Bucatarul 1710
18 Asa pastrezi carnea de porc si de pui Bucatarul 1723
19 Preparare morcovi Bucatarul 1667
20 Secretul unui gratar reusit Fredy Seiller, Timisoara 3018
 
« ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit »
Pagina 2 din 2

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare