« Culinare »

Prune

Retete SFATURI CULINARE

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

Sfaturi din domeniul culinar

........................................................................................................................................

Filtru titlu     Arată # 
Nr. Titlu articol Autor Afişări
1 Pastrare gutuie Cornelia Colcer 7320
2 Pastrare conopida, praz MAriana Paraschiv 6766
3 Eliminare miros butoi Adriana Matea 7081
4 Sfaturi conserve Andreea Vaculisteanu 6347
5 Pastrare legume Ana Burca 2914
6 Pastrarea strugurilor Valentina Mateescu 2897
7 Conservarea morcovilor Mioara Ciurea 5301
8 Pastrarea morcovilor Anisoara Ionela 3234
9 Sfat pastrare rosii Anisoara Ionela 3040
10 Reteta pastrare ardei Anisoara Ionele 3110
 
« ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit »
Pagina 1 din 2

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare